#Правовий_Обєктив: 01 грудня 2021 року набув чинності Порядок інформування про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування, затверджений Національним агентством з питань запобігання корупції

📌 01 грудня 2021 року набрав чинності Порядок інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування, затверджений наказом Національного агентства з питань запобігання корупції 23 липня 2021 року № 450/21.

☝️ Вищевказаний Порядок визначає процедуру інформування Національного агентства з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування, передбачені частиною четвертою статті 52 Закону України «Про запобігання корупції».

📑 Окремо зазначаємо, що інформування про суттєві зміни у майновому стані здійснюється суб’єктами декларування, які є службовими особами, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», а також суб’єктами декларування, які займають посади, пов’язані з високим рівнем корупційних ризиків.
✅ Перелік службових осіб, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, визначений у примітці до ст. 51-3 Закону України «Про запобігання корупції».
❗️Інші суб’єкти декларування повідомлення про суттєві зміни в майновому стані не подають.

🔎 Детальніше щодо положень Порядку за посиланням 🔗 http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0988-21#Text
#Правовий_Обєктив