Проведено вебінар з питань забезпечення представництва інтересів в судах в умовах воєнного стану

Днями, сектором судової роботи та міжнародного співробітництва у Запорізькій області спільно з  Управлінням забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області та за участі органів державної виконавчої служби Запорізької області проведено вебінар з питань забезпечення представництва інтересів в судах в умовах воєнного стану.

Під час заходу були розглянуті питання щодо зміни територіальної підсудності судів Запорізької області та деякі питання впровадження Рекомендації Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану.

Також, у ході проведення вебінару було доведено інформацію про джерела отримання інформації про результати розгляду судових справ та функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

З метою забезпечення безперервної роботи Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) та в межах Плану заходів щодо забезпечення належного контролю за здійсненням захисту інтересів органів державної виконавчої служби Запорізької області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у судах на 2022 рік окремо були розглянуті питання організації звітності щодо стану розгляду судами позовів про стягнення коштів з органів державної виконавчої служби  Запорізької області.