Проведено відеоконференцію з представниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Дніпрорудненської міської ради та її виконавчого комітету

Сьогодні, 25 листопада 2021 року, працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) проведено відеоконференцію з представниками відділу «Центр надання адміністративних послуг» апарату Дніпрорудненської міської ради та її виконавчого комітету.
В рамках проведення заходу з уповноваженими особами фронт-офісу було розглянуто ряд актуальних питань, зокрема особливості проведення державної реєстрації громадських формувань через фронт-офіси, розглянуті проблемні питання, що виникають під час прийняття та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань, в тому числі типові недоліки, що є підставою для зупинення розгляду документів або відмови.
Крім того, окрема увага була приділено строкам подачі документів громадськими об’єднаннями для оновлення інформації щодо кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи.