Проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг Новомиколаївської райдержадміністрації

Працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) було проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг Новомиколаївської райдержадміністрації.

Під час відео-конференції працівники відділу детально роз’яснили етапи прийому документів, які подаються заявником до фронт-офісу з метою проведення державної реєстрації громадських формувань, та нагадали про необхідність здійснення перевірки особи заявника за документом, що посвідчує таку особу. Було акцентовано увагу, що у разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (або нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує його повноваження.

Учасники відео-конференції обмінялися думками щодо проблемних питань, що виникають під час прийняття та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань, та знайшли спільні шляхи для їх вирішення.

Також представники фронт-офісу озвучили питання, які виникають при прийомі документів на державну реєстрацію громадських формувань, та отримали вичерпні відповіді.

Додатково було обговорено порядок та строки пересилання документів для долучення до реєстраційної справи за результатом прийняття державним реєстратором позитивного рішення та проведення відповідних реєстраційних дій у Єдиному державному реєстрі.

Регулярне проведення відео-конференцій забезпечує якісне поліпшення взаємодії між відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) та представниками фронт-офісів у Запорізькій області.