Проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг Новомиколаївської райдержадміністрації у Запорізькій області

Сьогодні працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) було проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг Новомиколаївської райдержадміністрації.

Під час відео-конференції працівниками відділу було роз’яснено останні новації в законодавстві в сфері державної реєстрації громадських формувань. Учасники відео-конференції обмінялися думками щодо проблемних питань, що виникають під час прийняття та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань, та знайшли спільні шляхи для їх вирішення.

Головна мета відео-конференції — забезпечення якісного поліпшення взаємодії між відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) та представниками фронт-офісів у Запорізькій області завдяки використанню сучасних технологій, що сприяє безперервній співпраці, обговоренню проблемних питань та визначенню можливих шляхів їх вирішення.