Проведено відео-конференцію з представниками фронт-офісів у Запорізькій області

Працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області було проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг відділу надання адміністративних послуг та реєстрації виконавчого комітету Токмацької міської ради.

Під час відео-конференції були обговорені особливості проведення державної реєстрації через фронт-офіс відповідно до вимог чинного законодавства; розгляд документів державними реєстраторами та можливі результати. Спеціалістами відділу було доведено до відома інформацію про код доступу до результатів надання адміністративних послуг, додатково було обговорено зміни до законодавства в сфері державної реєстрації громадських формувань.

Також учасники відео-конференції обговорили порядок, строки та підстави передачі представниками фронт-офісу реєструючому органу документів для долучення до реєстраційної справи, за результатами проведення реєстраційних дій.
Завдяки такому сучасному інструменту спілкування та взаємодії як відео -конференція забезпечується якісна співпраця між відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) та представниками фронт-офісів у Запорізькій області.