Проведено другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги на території Дніпропетровської області

Сьогодні завершився другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги на території Дніпропетровської області. Конкурс відбувся за участі начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Івана ЛЕГОСТАЄВА та під головуванням в.о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області Ніни ТУТОВОЇ.

За результатами першого етапу Конкурсу  було допущено до участі 58 адвокатів, із них 7 осіб проходили співбесіди в форматі ZOOM. 

У ході індивідуальних співбесід із членами конкурсної комісії кандидати проходили оцінювання відповідно до встановленої методики та за такими критеріями, як:

🔗комунікабельність;

🔗емоційна врівноваженість;

🔗мотивація та здатность до представлення успішних практик надання ними правової допомоги.

При оцінюванні члени конкурсної комісії особливу увагу приділяли позитивним судовим кейсам адвокатів. Цьогоріч до конкурсу з відбору адвокатів долучилося багато досвічених правників з числа вимушених переселенців, що склали ледь не третину з усіх охочих. 

Результати Конкурсу будуть оголошені та розміщені на офіційних ресурсах Міністерства юстиції України, Координаційного центру, міжрегіонального управління та відповідного регіонального центру з 02 грудня 2022 року.