Проведено засідання колегіі по результатам роботи органів юстиції в Запорізькій області

З метою аналізу стану роботи та визначення пропозицій щодо подальшого вдосконалення діяльності, вчора під головуванням Івана Легостаєва, в режимі відеоконферецзв’язку, проведено засідання колегії, на якому розглянуто роботу органів юстиції, що діють у Запорізькій області.
✅Про підсумки роботи відділів та структурних підрозділів Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), що діють у Запорізькій області за результатами 2020 року, заходи, завдання та доручення, спрямовані на покращення стану роботи у 2021 році доповіла Тетяна Аніщенко — заступник начальника міжрегіонального управління у Запорізькій області.
🧑‍✈️👩‍✈️Питання діяльності Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області та територіальних відділів державної виконавчої служби доповіла Тетяна Визвілко, заступник начальника міжрегіонального управління — начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області.
🏩Діяльність органів державної реєстрації актів цивільного стану детально висвітлено начальником відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Запорізькій області Управління державної реєстрації Тетяною Мехтієвою.
📚📁 Начальник відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Управління нотаріату Олексій Долгополов, доповів про результати роботи відділу з питань нотаріату у Запорізькій області, особливу увагу приділивши питанням розгляду звернень громадян.
📍 За результатами засідання колегії Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Дніпро прийняті відповідні рішення з метою контролю та подальшого вдосконалення роботи по всім напрямкам діяльності.

#PS_Minjust Ми працюємо для вас!