Проведено засідання колегії про підсумки роботи державних нотаріальних контор та приватних нотаріусів Дніпропетровської області

Сьогодні  за участю очільника  Південно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Івана Легостаєва відбулося засідання колегії про підсумки роботи державних нотаріальних контор та приватних нотаріусів Дніпропетровської області.

У заході взяли участь: перший заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Ольга Захарова, начальник Управління державної реєстрації Олена Золотоноша, начальник Управління бухгалтерського обліку, фінансового та господарського забезпечення – головний бухгалтер Валентина Ступар, в.о. начальника управління нотаріату Ганна Кот, начальник Центрального відділу з питань нотаріату Управління нотаріату Руслан Тараненко, завідувач Сектору з питань запобігання і виявлення корупції Вячеслав Гнатко, а також у режимі відеоконференц зв’язку долучилися нотаріуси  Дніпропетровської області.

В.о. начальника Управління нотаріату Ганна Кот доповіла про загальні статистичні дані щодо роботи державних нотаріальних контор та приватних нотаріусів, здійснення ними комплексних та позапланових перевірок, перевірок відповідності робочих місць приватних нотаріусів, внесення відомостей до Єдиного реєстру спеціальних бланків нотаріальних документів тощо.

Також під час засідання колегії було також проаналізовано стан роботи зі зверненнями громадян. Слід зазначити, що найбільша їх кількість стосується оформлення спадщини, на які заявникам постійно надаються вичерпні роз’яснення згідно з чинним законодавством. За результатами засідання колегії Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) визначені пріоритети роботи установ нотаріату на 2021 рік.