Проведено засідання колегії щодо результатів роботи органів юстиції у Кіровоградській області

#PS_Minjust Ми працюємо для вас!
Начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв, сьогодні, в режимі відеоконферецзв’язку провів засідання колегії щодо результатів роботи органів юстиції у Кіровоградській області за 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ рік.

Про 📊 підсумки роботи відділів та структурних підрозділів Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), що діє у Кіровоградській області, за результатами 2020 року, заходи, завдання та доручення, спрямовані на покращення стану роботи у 2021 році доповів Андрій Грималюк — заступник начальника міжрегіонального управління у Кіровоградській області.

👨‍✈️👩‍✈️ Про підсумки роботи Управління забезпечення примусового виконання рішень у Кіровоградській області та територіальних відділів державної виконавчої служби за 2020 рік відзвітував Дмитро Горбатюк, заступник начальника міжрегіонального управління – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Кіровоградській області.

Про результати роботи відділу з питань ✍️📑нотаріату, державних та приватних нотаріусів Кіровоградської області за 2020 рік та завдання на наступний звітний період 2021 року доповіла Татевік Іванова, начальник відділу з питань нотаріату у Кіровоградській області.

🏩 Начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Кіровоградській області Управління державної реєстрації Раїса Дайдакулова відзвітувала про підсумки роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану у Кіровоградській області.

🔎 Також детальніше про роботу структурних підрозділів Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), що діють у Кіровоградській області доповіли керівники по відповідним напрямкам діяльності:
Олег Казанок — начальник відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань; Ірина Джебко — начальник відділу організації роботи та розвитку персоналу у Кіровоградській області; Ліліана Яковлева — завідувач сектору документування у Кіровоградській області; Микола Шамшур — завідувач сектору з питань банкрутства у Кіровоградській області; Маріанна Касімова — завідувач сектору ⚖️ судової роботи та міжнародного співробітництва у Кіровоградській області; Григорій Корнєєв — завідувач сектору господарського забезпечення у Кіровоградській області.

☑️ За результатами засідання колегії прийняті відповідні рішення з метою контролю та подальшого вдосконалення роботи по всім напрямкам діяльності.