Проведено засідання колегії щодо результатів роботи відділів з питань нотаріату, державних нотаріальних контор та приватних нотаріусів Дніпропетровської, Кіровоградської та Запорізької областей Управління нотаріату за І півріччя 2022 року

17 серпня 2022 року під головуванням начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Івана ЛЕГОСТАЄВА відбулось засідання колегії щодо підсумків роботи відділів з питань нотаріату, державних нотаріальних контор та приватних нотаріусів Дніпропетровської, Кіровоградської та Запорізької областей Управління нотаріату та стан роботи зі звернень громадян за перше півріччя 2022 року. 

До участі у колегії в режимі відеозв’язку доєдналися 75 нотаріусів з трьох областей. 

Про підсумки роботи державних нотаріальних контор, приватних нотаріусів та результати роботи відділу з питань нотаріату у Запорізькій області Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції   (м. Дніпро),  у режимі Zoom- конференції доповів в.о. заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олексій ДОЛГОПОЛОВ. 

Про підсумки роботи за відповідним напрямом у Дніпропетровській та Кіровоградській областях доповіли:

в.о. начальника Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Леонід СТАСЕВСЬКИЙ;
начальник відділу з питань нотаріату у Кіровоградській області Управління нотаріату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Татевік ІВАНОВА.

📈 Так, під час доповідей до відома присутніх були доведені загальні статистичні показники по трьом областям щодо:
📌роботи державних нотаріальних контор, приватних нотаріусів;
📌результатів перевірок державних та приватних нотаріусів;
📌результатів розгляду звернень;
📌стану аналітико-методичної роботи.

Крім того, були зазначені пропозиції щодо оптимізації роботи нотаріальних контор та окремо акцентовано увагу на загальний рівень виконавської дисципліни державних нотаріусів.

Підсумовуючи засідання колегії, начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван ЛЕГОСТАЄВ висловив подяку присутнім за виконання своїх обов’язків на належному рівні у скрутний для країни час.