Проведено зустріч у форматі відеоконференц-зв’язку зі студентами юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ

З метою знайомства молоді з професією державного виконавця, днями, заступником начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Олександром БІЛЬЧУКОМ проведена зустріч у форматі відеоконференц-зв’язку зі студентами юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, в ході якої було обговорено порядок примусового виконання судових рішень і рішень інших органів та надано відповіді стосовно вимог до осіб, які претендують на вступ на державну службу.

По завершені онлайн — зустрічі всіх охочих було запрошено долучитись до роботи в органах державної виконавчої служби Дніпропетровської області. Тож сподіваємось, що після закінчення навчання майбутні юристи виявлять бажання опанувати професію державного виконавця.