Проведено колегію за підсумками роботи органів ДРАЦС Дніпропетровської, Кіровоградської та Запорізької областей

📝28 липня під головуванням в.о.начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Ольги ЗАХАРОВОЇ проведено засідання колегії щодо результатів роботи органів державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей за І півріччя 2022 року.

В.о. заступника начальника Управління — начальника Центрального відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Валентина ШВЕЦЬ довела до відома присутніх підсумки роботи відділів державної реєстрації актів цивільного стану Дніпропетровської області з усіх напрямків діяльності за І півріччя 2022 року, визначивши заходи, завдання та доручення, спрямовані на покращення стану роботи у ІІ півріччі 2022 року.

В режимі ZOOM-зв’язку про підсумки роботи відділів державної реєстрації актів цивільного стану за звітній період доповіли і керівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану Запорізької та Кіровоградської областей Управління державної реєстрації — Тетяна МЕХТІЄВА та Раїса ДАЙДАКУЛОВА.
У конференції прийняли участь начальники ДРАЦС відповідних регіонів. За результатами проведення засідання колегії були підведені підсумки роботи за півріччя, вказані пропозиції для вдосконалення роботи та окреслені подальші плани.