Проведено нараду по результатам роботи органів державної виконавчої служби Запорізької області

12 лютого 2021 року з метою аналізу стану роботи та визначення пропозицій щодо подальшого вдосконалення діяльності органів державної виконавчої служби Запорізької області, під головуванням заступника начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальника Управління забезпечення примусового виконання рішень у Запорізькій області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Тетяни Визвілко було проведено оперативну нараду з керівниками відділів державної виконавчої служби Запорізької області.

Під час наради було заслухано керівників відділів щодо результатів роботи у 2020 році, та перспектив виконання рішень соціально значущих категорій.  Крім того учасниками наради було обговорено низку проблемних питань у сфері виконання рішень та визначили шляхи їх вирішення.

Наприкінці заходу було наголошено, що основними завданнями на 2021 рік є  продовження активної роботи, спрямованої на максимальне підвищення якості та ефективності роботи органів державної виконавчої служби.