Проведено онлайн семінар з державними реєстраторами і адміністраторами Центру адміністративних послуг «Віза» Криворізької міської ради

Забезпечення надання якісних послуг в сфері державної реєстрації, вирішення проблемних питань, що виникають під час реєстрації нерухомості та бізнесу – ці питання вчора обговорювали державні реєстратори  і адміністратори Центру адміністративних послуг «Віза» Криворізької міської ради та працівники Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) під час проведення онлайн семінару.

Наприкінці червня 2020 року Південно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Дніпро)  спільно з представниками АРМА (Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами) було проведено онлайн семінар для державних реєстраторів Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей.

За результатами проведеного семінару було прийнято рішення щодо узагальнення проблемних питань, що виникають у сфері державної реєстрації бізнесу та нерухомості, та подальшого їх обговорення і вирішення шляхом проведення онлайн зустрічей з державними реєстраторами.

Так, в рамках взаємодії виконавчого комітету Криворізької міської ради з Управлінням державної реєстрації, вчора було проведено тестову онлайн зустріч, під час якої працівники Управління державної реєстрації надавали консультації та обговорювали шляхи вирішення проблемних питань в сфері державної реєстрації.

Проведення заходів  з такої тематики та у такому форматі заплановано  і надалі.