Проведено он-лайн семінар з адміністраторами Центру надання адміністративних послуг міста Кропивницький

Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) продовжує надавати методичну допомогу Центрам надання адміністративних послуг навіть в умовах карантину.
Сьогодні 06 квітня 2020 року організовано та проведено навчальний семінар для Центру надання адміністративних послуг Новомиргородської районної державної адміністрації за допомогою інтернет зв’язку, використовуючи програму Skype.
Метою заходу було надати працівникам центру практичну допомогу у набутті навичок з виконання функцій прийому документів для державної реєстрації громадських формувань.
В ході семінару було опрацьовано ряд питань і окремих процедур, які важливі під час виконання Центром надання адміністративних послуг функцій фронт офісу з державної реєстрації громадських формувань. Працівникам центру у зручній формі продемонстровано порядок роботи з програмним забезпеченням Єдиного та державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб –підприємців та громадських формувань в частині прийому документів для реєстрації громадських об’єднань.
На закінчення заходу учасники семінару окреслили форми та методи співпраці у майбутньому.