Проведено он-лайн семінар з державними реєстраторами Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей

Сьогодні з державними реєстраторами Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей в он-лайн режимі проведено семінар з метою обговорення аспектів практичної діяльності АРМА (Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами) та її взаємодії з державними реєстраторами.

ℹ️Також державним реєстраторам були висвітлені правові новації у сфері державної реєстрації, а саме щодо нових вимог кінцевих беніфіціарних власників в Україні оновлених форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Спікерами заходу були: керівник Південно – Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв, начальник Південно-Східного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Володимир Орлов, начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Олександр Сириця, начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Ростислав Корнюк, головний спеціаліст сектору з менеджменту активів Південно-Східного міжрегіонального територіального управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Олена Миронова.

👨‍💻👩‍💻В онлайн заході прийняло участь 100 державних реєстраторів із трьох областей.