Проведено практичне заняття з працівниками структурних підрозділів апарату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградських областях

23 вересня 2021 року працівниками Управління персоналу Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро)  було проведено практичне заняття з працівниками структурних підрозділів апарату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградських областях щодо виправлення помилок при складанні офіційних документів за участю кандидата філологічних наук, старшого викладача кафедри української мови Запорізького національного університету Оксани МЕРКУЛОВОЇ.

Практичне заняття проходило у режимі відеоконференції та мало на меті ознайомлення усіх присутніх із правилами складання офіційних документів,     з урахуванням положень сучасного українського правопису, а також обговорення з працівниками структурних підрозділів апарату Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) найтиповіших помилок при їх складанні.