Продовжується навчання працівників центрів надання адміністративних послуг Кіровоградської області щодо порядку прийому документів для державної реєстрації громадських формувань

Вчора працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Кіровоградській області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) проведено навчальний семінар з представниками Центру надання адміністративних послуг Соколівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

В ході проведеного заходу налагоджено співпрацю між центром та Південно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Дніпро) в сфері державної реєстрації громадських формувань, обговорено проблемні питання, що виникають під час прийняття та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань, в тому числі типові недоліки, що є підставою для зупинення розгляду документів або відмови, обговорено порядок пересилання документів для долучення до реєстраційних справ. Приділено також увагу порядку проведення прийому документів за допомогою програмних засобів Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань.

Додатково проінформовано працівників про послуги «Он-лайн будинку юстиції» зокрема  про державну реєстрацію громадських організацій Онлайн, яка в наш час стає все більш популярною серед громадян.