Професійна спілка органів юстиції Дніпропетровської області

З метою зміцнення профспілкового руху та популяризації профспілкового членства, комітетом Профспілки Дніпропетровської області постійно здійснюються заходи, спрямовані на створення умов для соціального захисту та реалізації права на відпочинок працівників та членів їх сімей.

Проводиться значна робота в організації  культурно-масової сфери діяльності, а саме організація заходу «Тур вихідного дня», в рамках якого працівники та члени їх сімей мають можливість під час  екскурсійного туру ознайомитись з  пам’ятками та краєвидами нашої країни.

Також Професійна спілка органів юстиції Дніпропетровської області дбає про оздоровлення працівників та членів їх сімей, організовуючи відпочинок до «Медичного реабілітаційного центу «Таврія» Міністерства юстиції України», при цьому частково компенсуючи  придбання путівок.

Сподіваємось, що ніщо не перешкодить відкрити літній період 2020 року і наші члени Профспілки та їх родини зможуть прийняти участь в програмі «Тур вихідного дня» та скористатися можливістю отримання путівок до «Медичного реабілітаційного центу «Таврія» Міністерства юстиції України».

Професійна спілка органів юстиції Дніпропетровської області запрошує долучатися до складу Профспілки, аби приймати участь в оздоровчих та пізнавальних заходах, які організовуються профспілкою.

Заяву про вступ до складу Профспілки можна знайти на нашому офіційному сайті за посиланням http://psjust.gov.ua/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d1%81%d0%bf%d1%96%d0%bb%d0%ba%d0%b0/