Підвищено кваліфікацію майже 100 державних реєстраторів

Основні аспекти впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань розглянуто під час он-лайн зустрічей з державними реєстраторами Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей. Загалом участь у заході взяли майже 100 державних реєстраторів.
📣В черговий раз акцентовано увагу на тому, що документи, подані до 05 серпня повинні бути опрацьовані до 18 години 07 серпня 2020 року.

Оскільки з 00 годин 05 серпня 2020 року до 23:59 16 серпня 2020 року прийом документів, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань не здійснюється!
Крім того, наголошено, що процес оновлення Єдиного державного реєстру не впливає на роботу Єдиного реєстру громадських формувань та Реєстру громадських об’єднань. Тому, прийняття документів щодо державної реєстрації структурних утворень політичних партій без статусу юридичної особи та внесення змін до відомостей про такі організації не зупиняється та здійснюється за допомогою програмного забезпечення вказаних реєстрів.

ℹ️Нагадуємо, що відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 14.07.2020 №2409/5,http://minjust.gov.ua/n/22599 з 05 по 16 серпня 2020 року відбуватиметься впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань – ЄДР.
Крім того, у зазначені дні робота інших реєстрів може бути нестабільною у зв’язку з великим навантаженням на IT-інфраструктуру адміністраторів реєстрів.

❗️❗️❗️Також, під час онлайн-зустрічі було наголошено, що Управління державної реєстрації завжди на зв’язку та готове надавати будь-яку підтримку в межах компетенції, і тому у разі виникнення ускладнень при підключенні до вже оновленого ЄДР, державні реєстратори можуть інформувати про проблеми на ел. адресу: vzaemodiyasdr@dp.minjust.gov.ua або за тел.: 097 45 78 330, начальник відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Ростислав Корнюк (Rostislav Kornyuk)