Підписано Меморандум про співпрацю з Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка»

Сьогодні, 04 листопада 2021 року, відбулось підписання Меморандуму про співпрацю з Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка».

Метою Меморандуму є організація співпраці в напрямах спільних наукових та інноваційних проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем, а також проведення спільних наукових та освітніх заходів, інформаційних кампаній та виступів, крім того, участь в організації та проведенні науково-практичних конференцій.

Водночас, враховуючи, що практика студентів є невід’ємною складовою якісного процесу підготовки спеціалістів, міжрегіональне управління завжди готове сприяти студентству у набутті практичних навичок майбутніх спеціалістів до самостійного виконання обов’язків на першій посаді. Тож, в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю окремим аспектом значиться проходження практики в органах юстиції студентами НТУ «Дніпровська політехніка», що включає в себе також можливість вибору напряму (структурного підрозділу) в міжрегіональному управлінні.