Сьогодні ми хочемо проінформувати вас про діяльність Професійної спілки органів юстиції Дніпропетровської області

🖇 Сьогодні ми хочемо проінформувати вас про діяльність Професійної спілки органів юстиції Дніпропетровської області, адже вона завжди сприяє додержанню трудових та соціально-економічних гарантій працівників, що передбачені чинним законодавством про працю.📖
Професійна спілка органів юстиції Дніпропетровської області була заснована у 2005 році. За роки існування Профспілка змінювала форми і методи роботи, але незмінним залишалось головне – захист прав та інтересів членів профспілки у відносинах з роботодавцем.
Постійно вдосконалюючись та розвиваючись, Профспілка завжди підтримує своїх членів, зокрема відзначенням та щирими привітаннями із державними та професійними святами. Окрім цього, Профспілкою постійно організовується і здійснюється відпочинок, оздоровлення та культурно-масові заходи для членів Профспілки та їх сімей.

📌 Важливо, що професійна спілка надає і матеріальну підтримку, а саме до ювілейної дати народження (20,30,40,50,60 років), при народженні дитини, у зв’язку з реєстрацією шлюбу; здійснює компенсацію витрат на лікування у випадку хвороби члена Профспілки або близьких родичів, надає допомогу і на поховання.

Детальніше про порядок та умови надання матеріальної допомоги Професійною спілкою можна ознайомитись на нашому офіційному сайті за посиланням ⤵️

http://psjust.gov.ua/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d1%81%d0%bf…/