Сьогодні проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Оріхівської міської ради

Сьогодні працівниками відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) було проведено відео-конференцію з представниками Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Оріхівської міської ради.
За результатом плідного спілкування було вирішено проблемні питання, які виникають під час прийняття та видачі документів для державної реєстрації громадських формувань. Так, було виділено типові недоліки, що є підставою для зупинення розгляду документів або відмови у розгляді документів. Результатом обговорень стало визначення спільних шляхів для вирішення проблем, які виникають під час надання адміністративних послуг.
Додатково було обговорено новації у законодавстві щодо державної реєстрації громадських формувань та особливості роботи в новому Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
З метою якісної взаємодії з представниками фронт-офісів у Запорізькій області відділом державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Запорізькій області Управління державної реєстрації Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) планується і надалі проведення відео-конференцій.