Урочисте привітання з нагоди Дня Незалежності України 

🇺🇦День Незалежності — важлива подія для кожного українця, особливо для тих, хто присвятив своє життя служінню народу України. Саме на їхніх плечах сьогодні тримається вся система державної влади та справно функціонує, не дивлячись ні на що.

З нагоди Дня Незалежності начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Іван ЛЕГОСТАЄВ привітав колег з Дніпропетровської, Кіровоградської, Запорізької областей, а також вручив Почесні грамоти та Подяки Міністерства юстиції України, Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) та голови Дніпропетровської обласної ради.

Окремо почесними відзнаками голови Дніпропетровської обласної ради були нагороджені:

📍перший заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Ольга ЗАХАРОВА;

📍заступник начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) — начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Олександр БІЛЬЧУК.

Іван ЛЕГОСТАЄВ подякував кожному, хто на своєму місці старанно виконує покладені на нього обов’язки, згадав і про тих, хто лишив роботу та пішов боронити країну на фронт. “Відповідальна робота кожного з нас сьогодні — вклад у загальну Перемогу”, — сказав він.