У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулось урочисте вручення свідоцтв підвищення кваліфікації працівникам органів ДВС

У рамках довгорічної співпраці сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулось урочисте вручення свідоцтв підвищення кваліфікації 200 працівникам органів ДВС Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро). Зміст програми охоплював питання державного управління, запобігання корупції, змін у законодавстві, європейської та євроатлантичної інтеграції України, забезпечення рівних прав та можливостей жінок та чоловіків.

З вітальним словом до присутніх звернулися:

✅ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, Заслужений юрист України, полковник поліції Андрій ФОМЕНКО;
✅в.о. начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) Олександр БІЛЬЧУК;
✅заступник начальника Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) Ольга ЗАХАРОВА;
директор ННІ права та інноваційної освіти Вікторія САВІЩЕНКО.

Олександр Більчук подякував за багаторічну плідну співпрацю Дніпропетровського університету внутрішніх справ з міжрегіональним управлінням та вручив Почесні грамоти Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Дніпро) ректору університету Андрію ФОМЕНКУ та першому проректору Олександру ЮНІНУ. Він високо оцінив взаємодію двох державних інституцій та побажав надалі лишатися добрими партнерами та друзями.

Ректор університету Андрій ФОМЕНКО підкреслив, що Південно-Східне міжрегіональне управління юстиції (м. Дніпро) є основним стейкхолдером і партнером університету у підготовці майбутніх юристів. За роки співпраці на базі управління пройшло юридичну практику понад 15 тисяч студентів, проведено безліч наукових заходів, резолюції яких знайшли своє практичне впровадження в юридичну практику. Для багатьох випускників першим робочим місцем стало саме державна система юстиції.

Ольга ЗАХАРОВА зауважила: “Взаємодія міжрегіонального управління та Дніпропетровського університету внутрішніх справ — приклад дружнього товариства та ефективної співпраці. Разом з тим, бажаю університету й надалі залишатися одним з найкращих вищих навчальних закладів не лише в Україні, а й за її межами. Сподіваємося, що такі зустрічі будуть продовжені у майбутньому. Головне, дочекатися нашої Перемоги та бути корисним для свого народу.”