У Запорізькій області проведено установчий з’їзді арбітражних керуючих Запорізької області

Сьогодні начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) — Іван Легостаєв та його заступник у Запорізькій області Тетяна Аніщенко взяли участь в установчому з’їзді арбітражних керуючих Запорізької області, метою якого є визначення кількісного складу ради арбітражних керуючих області, утворення ради арбітражних керуючих Запорізької області, затвердження положення про раду арбітражних керуючих області та обрання Голови ради, його заступника та персонального складу ради арбітражних керуючих області.
Під час відкриття заходу, начальник Управління виступив з вітальним словом та наголосив, що після свого створення рада арбітражних керуючих Запорізького регіону стане регіональним органом Національної асоціації арбітражних керуючих України та буде здійснювати функції самоврядування арбітражних керуючих в цьому регіоні, тісно взаємодіяти з органами державної влади регіону, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями, незалежно від форми власності, а також з громадянами. Побажав новоствореній раді арбітражних керуючих Запорізького регіону тісної та конструктивної співпраці, у тому числі на партнерських засадах, з Південно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Дніпро).
За результатами голосування арбітражних керуючих Запорізької області визначено кількісний склад ради арбітражних керуючих області, утворено раду арбітражних керуючих Запорізької області, затверджено положення про раду арбітражних керуючих Запорізької області, Головою ради арбітражних керуючих Запорізької області обрано Владислава Коршуна, заступником — Романа Загрія, членами Ради — Наталю Прудку, Маку Шонія та Микиту Нікітенка.