З початку 2021 року у Дніпропетровській області зареєстровано 18 888 народжень

В найважливіших моментах життя людини відділи ДРАЦС приймають активну участь, реєструючи, зокрема народження, шлюб, зміну імені. Жодні складні обставини не є перепоною для якісного виконання своїх посадових обов’язків працівниками ДРАЦС, що перш за все спрямовані на захист прав громадян.

До прикладу, днями, до Довгинцівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Кривому Розі Криворізького району Дніпропетровської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) звернулась громадянка України з метою реєстрації народження дитини. Зауважимо, що заявниця емігрувала з Республіки Конго, в якій народилась та вступала в шлюб з громадянином Російської Федерації, при цьому, залишившись на різних прізвищах із чоловіком.

🔰 Так, в результаті звернення їй було надано вичерпну консультацію під час якої співробітники Довгинцівського відділу ДРАЦС допомагали їй правильно зібрати та підготувати документи для державної реєстрації народження дитини. Тож, ситуація була позитивно та швидко вирішена на користь дитини.

📈 Доречно зазначити, що за допомогою послуги єМалятко у зазначеному Відділі ДРАЦС проведено 2️⃣9️⃣1️⃣ державну реєстрацію 👶 народження протягом 2021 року.
☝️ Водночас, протягом зазначеного періоду у Дніпропетровській області зареєстровано 1️⃣8️⃣ 8️⃣8️⃣8️⃣ народжень.